Artikel – Custom Motor Show
Artikel
Annons
Bilsport Performance & Custom Motor Show

Bilsport Performance & Custom Motor Show 2021 ställer om!

Text: Daniel Lindstedt
Publicerad: 2020-11-27 09.16

Den pågående pandemin tillsammans med en väldigt osäker närtid gör att Albinsson & Sjöberg, som är arrangör av Bilsport Performance & Custom Motor Show, väljer att göra nästa år till en digital upplevelse.

–”I och med de restriktioner som råder och en osäker framtid gör att vi redan nu behöver tänka om och tänka nytt. Vi tar beslutet så här tidigt för att ge det nya konceptet bättre med tid och således kunna leverera en bättre produkt.” – säger Eventansvarig Daniel Lindstedt.

Mässan skulle gått av stapeln påsken den 2–5 april 2021 på Elmia i Jönköping. Ett stort 50-årsjubileum var också planerat där en stor fest skulle summera alla de fantastiska åren bland likasinnade på mässan.

–”Självklart hade vi velat arrangera mässan som ”vanligt”. Men säkerheten för besökare, personal och utställare kommer alltid i första hand" – säger VD Eva-Marie Andersson.

Mässan lockar årligen nästan 80 000 besökare under de fyra dagarna under påsken. Och med de aktuella restriktionerna blir det en omöjlighet att få till en mässa.

–”Vi har tittat på ett antal olika alternativ för att kunna genomföra någon form av fysisk aktivitet. Men med den nya vågen av viruset i Sverige tillsammans med de skärpta restriktionerna så är det inte längre en möjlighet. ” – säger Säkerhetsansvarig Fredrik Sjöqvist.

Arrangören kommer följa utvecklingen av restriktioner och begränsningar noga. Det är kanske möjligt att det under 2021 kan gå att genomföra något för att fira och hylla #motorhobbyn2021 och 50-årsjubileet.

En sak är dock säker – boka in påsken 2021 för en fartfylld digital upplevelse!

På hemsidan www.custommotorshow.se finns frågor och svar samt mer information för företag och besökare.

Kontaktpersoner för frågor från media är Eventansvarig Daniel Lindstedt, 0702-77 07 79.

FAQ

Bilsport Performance & Custom Motor Show blir en digital upplevelse

Med anledning av Coronapandemin och dess påverkan på allmänna sammankomster, har vi beslutat att genomföra mässan 2021 digitalt.

Kommer BPCMS genomföras under påsken 2021?

Ja, som en digital upplevelse. 2022 kommer vi tillbaka med en fysisk mässa bättre än någonsin!

Innebär det här slutet på BPCMS på Elmia?

Absolut inte! Vi arbetar för fullt med planeringen inför en digital variant 2021 och kommer tillbaka med Nordens största motorträff 2022.

Vad händer om jag bokat plats som klubb- eller företagsutställare 2021?

Vi kommer att återbetala alla betalda grundavgifter.

Samtliga utställare, både klubbar och företag, kommer att kontaktas av arrangören Albinsson & Sjöberg.

Jag vill medverka i sändningen! Hur gör jag?

Primärt hänvisar vi alla fordonsbyggare till www.custommotorshow.se där fordonet kan anmälas. Vi kommer då att ta kontakt med de fordon som juryn anser vara intressanta.

Är du ett företag eller klubb som vill synas på något sätt? Ta kontakt med Daniel Lindstedt via mail daniel.lindstedt@fabas.se.

Vart vänder jag mig om jag behöver ytterligare information?

Information om status uppdateras kontinuerligt på: www.custommotorshow.se

Kontaktpersoner för frågor från media är: Fredrik Sjöqvist, Säkerhetsansvarig Custom Motor Show - 0706-26 12 60, Lotta Frenssen, VD Elmia 036-15 20 00.

Praktiska frågor kring mässan besvaras av projektledare Daniel Lindstedt, 0702-77 07 79.