Artikel – Custom Motor Show
Artikel
Annons
Bilsport Performance & Custom Motor Show 2019

Frågor om BPCMS!

Text: Hans-Ove Boberg
Publicerad: 2022-01-11 14.52

Vi förstår att många funderar på om mässan i påsk kan genomföras eller ej. Nya restriktioner med maxtak är på gång och smittspridningen ser ut att öka. Vi passade på att fånga projektledaren Hans-Ove ”Hasse” Boberg för att känna honom lite på pulsen.

Hasse – nya restriktioner och förhållningsdirektiv – hur ser du på det?

Det är klart att det inte är åt detta hållet vi hade hoppats smittspridningen skulle dra åt så här i början på året. Men vi får samtidigt inte glömma att det fortfarande är 3 månader kvar till mässan ska genomföras. Och tittar man på våra grannländer så ökade smittan fort där och verkar nu relativt kort därefter sjunka igen efter kort tid. Så vi är fortsatt hoppfulla!

Hur ser intresset ut inför årets mässa?

Både bland privata och kommersiella utställare är intresset väldigt stort! Det är tydligt för oss att folk har ett stort sug efter att få träffas fysiskt igen! Antalet anmälda fordon är nästan dubbelt så många i år jämfört med 2019!

Om det blir restriktioner i påsk – kommer mässan att arrangeras då?

Det är en oerhört komplex fråga att svara på. Beror ju så klart på vilka restriktioner det är som vi behöver förhålla oss till. Man kan säga att vi jobbar utifrån ett antal olika scenario beroende på hur restriktionerna ser ut. Så att vi snabbt kan besluta vilka åtgärder som krävs för att kunna genomföra. Men åter – vi hoppas kunna genomföra i princip som vanligt.

När släpps biljetterna?

Vår förhoppning är att släppa biljetterna i slutet på denna månad.

Vad händer om jag köpt biljetter och mässan ställs in?

Skulle vi hamna i ett sådant läge kommer samtliga biljetter att återköpas precis som vi gjorde 2020.

En sista fråga – var följer man utvecklingen av mässan framöver?

Det gör man dels här på Facebook men även på vår sajt www.custommotorshow.se.

Någon sista kommentar innan vi släpper dig till att skapa mässa igen?

Glöm inte att tagga era byggen/fordon/skapelser med #motorhobbyn2022 och #BPCMS ! Det är så vi alla kan hålla igång hobbyn och intresset kring vårt intresse!