Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Ny sajt för påskmässan!

Daniel Lindstedt Okt 20, 2014
0 1799

screen

Nu har vi äntligen lanserat en ny sajt för påskmässan! Sajten fungerar numera klockrent på samtliga plattformar som mobil, ipad och desktop. 
Vi har också utökat antalet undersidor samt fyllt på med information.

Ta dig tid och surfa igenom sajten samt njut av det stora mediaarkivet vi lagt upp med både bild och film. Anmälningssidan är också helt omgjord och vi hoppas att den nu ska fungera bättre än förra gången.

Saknar du något hoppas vi att du tar kontakt och delger dina funderingar!