Förköp din entré och sittplatsbiljett nu!

Daniel Lindstedt Mar 05, 2015
0 3538

Bilsport Performance & Custom Motor Show 2012 i Jönköping, Elmia.

Vill du säkra en bra plats på läktaren under utomhusshowerna på Turtle Wax Arena? Eller bara slippa köerna i kassan till att komma in på mässan?
Då är det läge att gå in här och beställa din biljett nu!

Varje år vallfärdar ett stort antal besökare till Elmia under påskhelgen. Och det innebär självklart att det stundtals kan bli långa köer för att komma in. Vill du vara säker på att slippa detta köper du din entrébiljett redan här och kan således gå in på mässan utan att behöva köa!

Köp sittplats
Vill du även säkra att få en sittplats under någon av alla de utomhusshower som genomförs på Turtle Wax Arena kan du också trycka här. Varje show har ett begränsat antal sittplatser och först till kvarn gäller! Och tänk på att du även behöver en entrébiljett för att kunna se utomhusshowerna.

Påsksladden & Burnout
Traditionsenligt kommer den uppskattade Påsksladden att genomföras på Påskaftonskvällen inför storpublik. Inträdet är gratis för alla! Men vill du säkra en sittplats behöver du köpa den nu.
Tävlingen Påsksladden körs tillsammans med de som önskar in på arenan och elda sönder sina däck. En och samma sittplatsbiljett gäller för hela kvällen

FÖRKÖP HÄR!