0 Shares 70033 Views
Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Smith, Gibbons & Shine kommer till Elmia i påsk!

Hans-Ove Mar 16, 2017
0 70034

ZZ Top-medlemmen Billy F Gibbons kommer med sitt senaste hot rod-bygge och med sig har han gode vännen och kände bilbyggaren Jimmy Shine som byggt bilen. Även Tom Smith, känd från tv-serien Misfit Garage, tar sig över Atlanten och besöker mässan under påskhelgen!

Billy F Gibbons senaste hot rod, Whiskey Runner, är i detta nu på väg till Sverige. Och lagom till påskhelgen kommer ägaren själv och Jimmy Shine, som byggt den rejält taksänkta 3-fönsters Ford Coupén -34, till Elmia och Jönköping.
Rockstjärnan skriver autografer vid sin hot rod och intervjuas på scenen på påskafton och påskdagen. Något musikaliskt inslag blir det dock inte utan Gibbons kommer enbart att njuta av alla fina fordon tillsammans med Shine.

Dessutom kommer Tom Smith, känd från tv-serien Misfit Garage som spelas in i Dallas, USA. Smith är på plats alla fyra mässdagarna för att bli intervjuad och skriva autografer i hall D.
– Jag vill snacka med så många människor jag bara hinner. Det ska bli väldigt intressant att se vad ni bygger där borta i Europa, meddelar Tom.

Missa inte Bilsport Performance & Custom Motor Show i Jönköping 14-17 april!