Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Kontroversiell hot rod

Emanuel Gylling Feb 26, 2019
0 1968

Den här Ferrarin började livet som en Ferrari 250 GTE, konverterades till en 250 GTO och därefter tog Joe Alessandrino över. Där kunde också historien tagit slut – liknande bilar hamnar inte sällan i bilsamlingar där de är investeringsobjekt och inget annat.

Men Joe är inte som andra Ferrari 250-ägare. Resultatet är en blandning av äkta och sällsynta Ferrari-delar, Art Morrison-chassi, small block-V8, 6-växlad låda och Ford 9-tumsaxel. Allt i ett. Och ganska kontroversiellt i samlarbilskretsar, som du säkert förstår. Numera ägs kärran av Michael Kourosh.

Det bästa av allt är att den här halvgalna maskinen kommer till Elmia i påsk.

Köp dina biljetter redan nu på www.custommotorshow.se/forkop/