Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Stunt på fyrhjuling

Björn Magnusson Apr 04, 2019
0 1081

Jonas Hedberg är en våghals som gör avancerade stunts med sin Polaris RZR fyrhjuling. Under påskhelgen kommer han att köra uppvisningar som garanterat tar andan ur publiken. Han kommer även att köra drifting med fyrhjuling.

Dessutom blir det stuntkörning med Robert Löfberg på en gathoj och Johan Hellberg kommer att hoppa med sin FMX-maskin. Missa inte detta på utomhusarenan.

Missa inte heller möjligheten att förköpa dina biljetter till reducerat pris. Du hittar dem här: http://www.custommotorshow.se/forkop/