Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Tanka nostalgi

Bo Porshed Apr 04, 2019
0 1113

Ja, det är precis det som är meningen med den uppbyggda macken i C-hallen (OBS, ej den på bilden här ovanför). Här finns tidningarna på plats som fokuserar på äldre fordon: Traktor, Klassiska Lastbilar och Nostalgia. Här kan du köpa lösnummer, böcker och produkter eller kanske bara prata med tidningarnas representanter. Har du tips om det du vill se i tidningen så tar vi tacksamt emot det. Alla prenumeranter blir dessutom bjudna på kaffe med dopp.

På söndagen och måndagen är detta också platsen där erfarna värderare från Stockholms auktionsverk kommer att finnas för att du skall kunna få en värdering på föremål som du är nyfiken på. Ett tips: ta med dig mindre saker till mässan eller foton på större saker.

Väl mött på den nostalgiska avdelningen!

Biljetterna då? Ja de köper du enklast och billigast genom att klicka här.