Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Driftingstjärnans rat rod-Supra

Emanuel Gylling Apr 05, 2019
0 2213

I tio år har driftingstjärnan Fredric Aasbø drömt om en vild rat rod-Supra. En bil som inte liknar något annat, och som han har fantiserat ihop under alla sina resor världen över.

I somras började arbetet och nu är den klar. Delar har bland annat hämtats från en Toyota Camry Nascar-bil, ett B-52 bombplan och innanför dörrarna hittar vi både en saxofon och en ratt skänkt av Supra-legendaren Max Orido.

Två veckor kvar nu – säkra din biljett redan idag på www.custommotorshow.se/forkop/