Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Granens läckra bygge

Mikael Sandholm Apr 08, 2019
0 2403

Andreas ”Granen” Granqvist är inte bara lagkapten för fotbollslandslaget, han är även mc-fantast. Förra året hörde han av sig till Kent Plateryd på Custom by Kent och bad honom att bygga något riktigt fräckt. Svart och rått, var önskemålet, i övrigt fick Kent fria händer.

– Om man bygger en mc från grunden får man alltid en inkörningsperiod då saker kan krångla. Andreas skulle inte behöva riskera det, så vi beslöt oss för att bygga på en modern Harley-Davidson Breakout, berättar Kent.

Utöver det estetiska var även köregenskaperna viktiga.

– Andreas är ju rätt lång så vi anpassade hojen efter honom.

Något fotbollstema var det dock aldrig tal om.

– Nä, vi ville hålla hojen hyfsat anonym. Men jag har smugit in några fyror, hans tröjnummer, avslöjar Kent.

Se Granens bygge tillsammans med en massa andra sköna custombyggen och annat kul med motor på Bilsport Performance & Custom Motor Show i påsk. Biljetterna köper du plättlätt (och billigare än på plats) på www.custommotorshow.se/forkop/