Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Fynd från förr

Bo Porshed Apr 09, 2019
0 839

Peter Goos har en av Sveriges två Innocenti 950 spyder från 1961. Denna skall ställas ut som ladugårdsfynd på Elmia 2019

Visst är det något man drömmer om, att hitta ett bortglömt fordon under ett tjockt lager av damm? Gärna undanstoppat i någon förfallen lada. Här på mässan kommer flera fynd att kunna beskådas, såsom denna mycket ovanliga Innocenti 950 Spyder från 1961. Projektet är sedan länge vilande och lär så förbli i väntan på att nuvarande ägarens pensionering om flera år. Den italienska sportbilen får sällskap i montern av flera andra godingar med spännvidd från en Chevrolet Master från 1933 och Austin 8 från 1947 till en Volvo Amazon från 1967 och Tjorven från 1971.

Förköp dina biljetter på www.custommotorshow.se/forkop/