Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Varsågod – alla Ken Blocks gymkhanafilmer

Björn Magnusson Apr 09, 2019
0 4507

Under flera års tid har vi kämpat för att få hit honom. Och i år blir det av. Ken – Block – kommer – till – Jönköping. Vi är galet taggade och hoppas att du också är det. Som ett extra steg i uppladdningen inför påskhelgen bjuder vi här nedanför på samtliga tio gymkhanafilmer som Ken Block har släppt.

Håll i hatten, för nu kör vi!

Yieeeeeha! Om inte det här fick dig att tappa hakan så vet vi inte vad. Ken Block finns på plats i Sonax monter under fredag och lördagen för autografskrivning och kommer att intervjuas på scen av ingen mindre än motorjournalisten Peter Sundfeldt.

Och självklart är du nu så peppad att du genast klickar dig vidare till vårt biljettförköp som hittas här: www.custommotorshow.se/forkop/