Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Kungen av Österrike kommer!

Magnus Karlsson Apr 10, 2019
0 1145

Kombinationen bilbyggare och lackkonstnär är lite unik, ofta behärskar man bara det ena. Österrikaren Knud Tiroch är ett undantag då han sitter inne med båda talangerna.

– Det började med lackering. Reste över till USA för att studera design när jag var 20 år, minns Knud som visat olika byggen på Elmia i närmare 30 år.

Knud hade släktingar i Örebro som han passade på att besöka vid slutet av 70-talet.

– I Sverige då cruisade man omkring i stora amerikanare och vassa muskelbilar, minns Knud som stortrivdes och därmed stannade ett helt år.

Hemkommen till Österrike var det bara att fortsätta med bilhobbyn och genom åren har det blivit mängder med fräcka byggen.

Till årets Bilsport Performance & Custom Motor Show har Knud Tiroch med sig ett par muskelbilar samt en Pontiac -39 ombyggd till street rod.

Förköp dina biljetter och spara en slant på www.custommotorshow.se/forkop/