Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Kevin – en kille med driv

Emanuel Gylling Apr 11, 2019
0 1960

Kevin Karlsson föddes med en obotlig sjukdom som bryter ner kroppens muskler. Men framtidsplaner, idéer och driv finns. Styling av bilar är ett stort intresse och genom en insamling och sponsorhjälp har han kunnat bygga om sin Volvo 740. Och nu är det spikat – han kommer som utställare på Bilsport Performance & Custom Motor Show!

Förköp din biljett till reducerat pris på www.custommotorshow.se/forkop/