Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Världsrekordförsök i billjud

Daniel Daleke Apr 11, 2019
0 3152

Elvis Häggblom har byggt om sin Fiat Panda till i påsk. Bland annat matas basarna med sanslösa 140.000 watt.

Utanför hall A hittar du påskens mest högljudda byggen. Svenska Bilstereoförbundet kör årets första tävling i dB-drag, där det gäller att spela så högt som möjligt. Fyra olika tävlingar körs under alla fyra dagarna. Det tävlas i flera klasser med allt ifrån enklare byggen på runt 1.000 watt till spektakulära proffsbyggen på nästan 100.000 watt.

– Det skruvas febrilt i garagen ljust nu, säger Rikard Karlsson, ordförande i Svenska Bilstereoförbundet. Det är ett par stycken som kommer att satsa på världsrekord under lördagen. Allt för att skrämma upp konkurrenterna inför det kommande europamästerskapet.

Det här vill du inte missa! Förköp dina biljetter direkt på www.custommotorshow.se/forkop/