Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Far och son med extrema byggen

Björn Magnusson Apr 12, 2019
0 1674

Robin Andersson och hans far Robert har varsitt extremt projekt. Tillsammans visar de upp en Toyota Corolla KE70 och en Pontiac Firebird (se ovan) som kommer att skaka om rejält.

Robins Corolla är uppbyggd kring ett nytt rörramschassi, med en kaross som plåtbreddats hela 12 cm per sida. Hjulupphängningar från Nissan S13, 2-liters Nissan turbofyra, sektionerad och sänkt kaross med inspiration hämtad från gamla tiders DTM- och grupp 5-racers.

Tillsammans har de byggt Roberts Pontiac, en svängvänlig racer som även ska SFRO-reggas för att köras på gatan. Två bilar som måste upplevas live.

Missa inte detta – förköp dina biljetter på www.custommotorshow.se/forkop/