Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Säng med skönt Cadillacgung

Magnus Karlsson Apr 13, 2019
0 1405

I 1959-montern i hall D kommer förutom en samling välrenoverade 60-åringar på fyra hjul även en välbäddad dubbelsäng att husera.

Det är den inte helt okände utställaren ”Mange” i Bredaryd som ”ligger” bakom det unika bygget. En akter från en Cadillac -59 har förvandlats till en rejäl sovrumsmöbel som kommer att tilltala alla bilnostalgiker.

Men du, somna inte till riktigt än. Förköp dina biljetter först. Och det gör du på www.custommotorshow.se/forkop/