Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Berggrens Batmobile är tillbaka!

Emanuel Gylling Apr 14, 2019
0 2788

Andreas Berggren har de senaste åren byggt publikfriande showbilar. Under säsongen 2018 var hans breddade Hyundai Genesis med Batman-tema en favorit för både stora och små. Samtidigt som Andreas ställde ut sin bil samlade han in pengar till välgörenhet. Och nu är han tillbaka – i vinter har Andreas byggt vidare på sitt unika koncept.

Spara en slant genom att köpa din biljett i förväg på www.custommotorshow.se/forkop/