Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Motorhistoriska Riksförbundet fyller 50!

Björn Magnusson Apr 16, 2019
0 858

I 50 år har Motorhistoriska Riksförbundet arbetat för att gårdagens fordon ska kunna köras även på framtidens vägar. Förbundet grundades 1969 av 13 klubbar för att tillsammans verka för lättnader för historiska fordon och företräder idag den fordonshistoriska rörelsen med 100 000 medlemmar i 200 klubbar.

Tack vare MHRF åtnjuter historiska fordon i dag skattebefrielse, undantag i miljözoner och besiktningsbefrielse. Det stora firandet kommer att gå av stapeln den 6 juni i samband med Motorhistoriska Dagen. Men vi smygstartar firandet hos oss på Elmia i MHRF:s monter som du hittar i C-hallen.

Biljetterna, ja de förköper du på ett kick genom ett enkelt klick.