Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Länge leve EPA-traktorn!

Daniel Daleke Apr 17, 2019
0 5629

Nej, vi har inte satt fel bild till den här nyheten. Emil Eklunds Ford Mustang -68 är faktiskt en A-traktor. Det är ett av många byggen i landet som krossar fördomen att en A-traktor måste byggas på en Duett. På senare tid har nämligen både lyxsuven Porsche Cayenne och mittmotorförsedda roadstern Toyota MR2 byggts om till A-traktorer. Kreativiteten flödar och modellvalen blir mer och mer djärva.

Just nu rullar det en mängd fina EPA/A-traktorer i Sverige och många av dem läckraste har hittat till Elmia i påsk – däribland Erik och hans Mustang. Det kommer faktiskt så många, att fordonsklassen har fått en helt egen monter i hall A. Fantastiska byggen som vittnar om att EPA- och A-traktorn är en i högsta grad välmående hobby.

Klart du ska besöka Elmia i påsk – biljetterna köper du billigast här.