Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Extrem version av BMW:s DTM-racer

Emanuel Gylling Apr 18, 2019
0 5568

Karel Silha har byggt och kört riktigt vassa BMW förut – men hans senaste bygge är helt klart värst hittills. Och svårt att överträffa, för den delen. Karel bygger i princip en replika av BMW M4 DTM, och självklart får bilen ännu vassare aerodynamik än förlagan. Massor av unika lösningar i en unik kombination!

Psst. Du har till klockan 24 ikväll på dig att förköpa dina biljetter till reducerat pris. Och du gör det här.