Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Showbyggen hos Meguiar’s

Emanuel Gylling Apr 18, 2019
0 3008

Extrema och blanka showbyggen är ett signum för Meguiar’s monter på Bilsport Performance & Custom Motor Show. I år hittar vi flera sevärda ekipage: Ilpo Varonens customiserade Ford Mustang -65, Tuomas Kalliokoskis coola VW Typ 2, Jan Rundsdtröms superrenoverade Corvette -58 och en nyhet i svensktillverkade Cobra Back Dressed från Hand made cars!

I år byter actionarenan namn till Meguair’s Arena. Det känns naturligt att synas i det sammanhanget, menar Håkan Möllerström på Meguiar’s:

– Det är med stolthet vi sponsrar arenan där folk samlas för att ta del av motorhobbyn. Vår gemensamma nämnare är passionen vi har för våra bilar, genom att vi delar denna passion vill vi gärna också hjälpa den växande bilhobbyn framåt.

Med sig har man också en läckert kolfiberklädd och breddad Nissan GTR med en vinge modell större. Kort sagt, mycket smaskigheter för entusiasten att kika på!

Fixa din biljett i förväg och spara en slant. Klicka dig vidare till www.custommotorshow.se/forkop