Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Alla barn – se hit!

Björn Magnusson Apr 21, 2019
0 2525

Vi vill att Custom Motor Show ska vara en plats för alla. Inte minst barnen. Därför har vi en hel avdelning vi kallar Custom Kids Corner. På plats finns en bärgningsbil, en brandbil och så klart elbilar som barnen själva kan köra. För dig som barnfamilj kan vi dessutom tipsa om att söndagen och måndagen brukar vara en aning lugnare och lite mindre trångt i hallarna.

Det går också att testa på att sladda med våra små ”sladdkartar”.

Dessutom har vi en maffig monstertruck i våra hallar. För de lite större finns möjligheten att testa på RC-drifting.

Så välkommen till oss, gammal som ung!