Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Ta en bild, få en autograf

Björn Magnusson Apr 21, 2019
0 3782

Att Aaron Kaufman är ett rackarns stort ”petrolhead” ja det kände du säkert redan till. Men visste du att han är en synnerligen ödmjuk och vansinnigt trevlig person också?

Sväng förbi när han intervjuas på stora scenen (kl 12 och 14) i hall D. Och stanna gärna kvar till efteråt, för då står han och signerar posters och han ställer dessutom gärna upp på en bild eller två. Och du, han är bara här idag (söndag) också, så skynda dig!