Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Tack för i år – nu siktar vi mot 2020!

Daniel Lindstedt Apr 30, 2019
0 5260

Alla vi som arrangerar mässan vill rikta ett stort tack till er som tog er tid att besöka oss under påskhelgen. Trots det fantastiska vårvädret kom ni till våra hallar på Elmia för att kolla in alla byggen, entusiastfordon, tillbehör och shower. Superkul.

Att montera ner och packa ihop ett så här pass stort event tar sin lilla tid, men nu är allt ute ur hallarna och vi sitter åter på våra kontorsstolar. Vad vi funderar på? Nästa års Bilsport Performance & Custom Motor Show så klart. 🙂

Har ni någon feedback kring årets event eller idéer inför 2020 – tveka inte att höra av er till mig på daniel.lindstedt@fabas.se.

Om inte förr så ses vi nästa påsk igen!