Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Påsksladden 2020

Hans-Ove Nov 19, 2019
0 455

Nu finns möjligheten för dig som vill visa ditt intresse att köra Påsksladden 2020. Sedan 2014 har påsken varit startskottet för den skandinaviska driftingsäsongen. Första året vanns av den då mycket unga Rasmus Möller och den som till tävlingen 2020 ska försvara sin vinst är Joakim Grahn.
Påsksladden 2020 kommer vara en del av NEZ serien vilket gör att det kommer vara mer förare från våra grannländer så som Norge, Finland, Estland, Lettland, Litauen och Danmark utöver de Svenska förarna.
De förare som har anmält sig för att köra hela NEZ serien har förtur men det kommer fortfarande att vara gått om platser även för förare som inte kör hela serien.
Tävlingen genomförs 10-11 april och tävlingsupplägget kommer vara väldigt likt tidigare år.

Intresseanmälan görs till max.lundgren@mantorppark.com
Sista datumet att göra sin intresseanmälan är 19 december.
Informationen som ska skrivas med är följande:
Namn, Bil, bostadsort, klubb och tidigare meriter inom tävlingsdrifting.
Eftersom det alltid är hård konkurrens om startplatserna är det väldigt viktigt att ni är noga med att skriva upp era bästa meriter. Uttagning av förarna kommer att ske med resultat som grund. Färska resultat värderas högre än gamla resultat om det blir tvunget att jämföras.