Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Så anmäler du dig till Elmia i påsk

Daniel Daleke Nov 28, 2019
0 2035

Bilsport Performance & Custom Motor Show 2019

Ett halvår har gått sedan påsken 2019 – nu är det dags att anmäla ditt fordon till Bilsport Performance & Custom Motor Show 2020!

Här hittar du länken för att anmäla ditt fordon: http://www.custommotorshow.se/anmalan/

I formuläret fyller du i dina kontaktuppgifter, information om ditt fordon (eller ditt pågående projekt) och du kan även ladda upp bilder som visar vad du vill ställa ut.

Ju mer information om fordonet, desto bättre! Det är nämligen inget lätt arbete att hitta bilarna som utgör den perfekta mixen på Bilsport Performance & Custom Motor Show.

Här nedanför har vi sammanfattat några tips och vad du kan förvänta dig när du har anmält din bil:

  • Tänk på att vara tydlig när du beskriver ditt fordon! Försök vara så relevant som möjligt både i text och i bild. Vad är unikt för just din bil?
  • Undvik att bara nöja dig med att be juryn ta kontakt för att veta mer om ditt fordon. Det kommer in många anmälningar och de hinner inte ta personlig kontakt med alla för att göra en bedömning.
  • När du har fyllt i alla uppgifter får du ett bekräftelsemail med dina personliga inloggningsuppgifter. De behöver du om du till exempel vill komplettera din anmälan, eller om du vill fylla på med fler bilder på ditt pågående projekt.
  • Nu kommer juryn kontinuerligt ge besked om ett deltagande. Exempelvis om ditt fordon är godkänd, om det behövs mer information, om det blir avslag eller om den hamnar på reservplats. Det är svårt att säga exakt hur lång tid det tar att få ett besked. Ange i din anmälan om det är extra viktigt att få ett snabbt besked.
  • Senast fyra veckor innan mässan öppnar ska alla ha fått ett svar. Är ditt fordon på en reservplats kontaktas du enbart om en plats blir ledig, och det beskedet kan komma ännu närmare påskhelgen.
  • Blir ditt fordon utvalt kontaktas du av arrangörerna för mer information om ditt deltagande på mässan.

Lycka till och som sagt – anmäl dig redan nu!