Bilsport Performance & Custom Motor Show samlar allt du kan drömma om. Från specialbyggda motorcyklar och jänkare till moderna gatbilar, motorhistoriska fordon och de senaste biltrenderna. Upplev actionfyllda utomhusshower, köp tillbehör och delar till mässpriser eller bara titta och njut!
Skandinaviens största bil- och mc-show

Se luftdriven mc på BPCMS 2020

Daniel Daleke Feb 11, 2020
0 303

Påsken kommer allt närmare och med den Bilsport Performance & Custom Motor Show. På mässan kan du, bland mängder av andra grymma hojar, se Peter Forsbergs Steampunk Aerium. Hojen är ett exceptionellt bygge. Inte bara för dess extrema viktorianska utseende, inspirerat av gamla symaskiner, utan också för det faktum att den bokstavligen går på luft.

Missa för allt i världen inte BPCMS 2020! Förköp dina biljetter till ett förmånligt pris här: http://www.custommotorshow.se/forkop/