Hallar – Custom Motor Show
Annons

Hallar

Under påsken fyller vi fyra hallar på Elmia med fantastiska utställningsfordon

Hall A

Hall A vänder sig till entusiaster i alla åldrar som älskar nya prylar och trender. Här finns de allra senaste trenderna inom motorhobbyn tillsammans med exklusiva sportbilar och ombyggda lastbilar. Vi visar också Nordens värsta gatbilar som är byggda för fart och utseende.

Hall B – Bilsport

Hall B vänder sig till entusiaster i alla åldrar som söker nya verktyg, delar och tillbehör. Här finns företagen som specialiserat sig på styling, tuning, motorsport och bilvårds-produkter. Premiärvisning på årets nyheter inom motorsporten tillsammans med exklusiva sportbilar, kitcars, stylingbilar och häftiga prestandafordon.

Hall C – Nostalgia

Hall C vänder sig till alla som har ett stort intresse för de fordon som rullade på våra svenska vägar på den tiden när farfar var ung. Det visas också gamla och unika bilar och motorcyklar från en svunnen tid samt europeiska och amerikanska 40- och 50-talsklassiker. Här säljs kläder, delar och samlarprylar som är ett måste för den sanne nostalgikern som har ett brinnande intresse för gamla fordon. Hallen organiseras av Nostalgia Magazine tillsammans med Motorhistoriska Riksförbundet.

Hall D – Bilsport Classic

Hall D premiärvisar nya trender och stilar, de hetaste hot rod – och custombyggena tillsammans med häftiga hojar och otroliga renoveringar av gamla klassiker. Denna gång kommer det visas många ovanliga och häftiga muskelbilar. Här finns företag som säljer nya och begagnade amerikanska bilar, delar samt verktyg, tillbehör och kläder inom bil- och motorcykelhobbyn.

Mässgatan