Påsksladden
Annons

Påsksladden

PÅSKSLADDEN arrangerades för första gången 2014 med Rasmus Möller som vinnare, och regerande mästare är Joakim Grahn. Första åren var det en driftingtävling inspirerad av Gymkhana, men har från 2016 körts som en ren driftingtävling.

Eventet har sedan premiären varit den perfekta starten på Driftingåret för både förare och publik. Arenan har fyllts varje år och ca 20,000 personer tittar på tävlingen under påskhelgen. Banan är kompakt och teknisk vilket sätter förarskickligheten på stort prov. Med närheten till publiken kan ni höra jublet in genom bilen. Påsksladden 2020 är en del av den internationella NEZ-serien. Förare från hela norden och baltländerna kommer för att göra upp om den åtråvärda första platsen.

Information om Påsksladden:
Vinnare 2014 Rasmus Möller, Vinnare 2015 Dennis Martinsson.
Vinnare 2016 David Skogsby, vinnare 2017 Pawel Korpulinski, vinnare 2018 Pontus Naeslund och regerande mästare är Joakim Grahn.
Tävlingen körs i samband med norra Europas största motormässa.
Bilsport Performance & Custom Motor Show besöks årligen av ca 80,000 besökare.
Ca 20,000 av dessa följer tävlingen Påsksladden på plats, vilket gör påsksladden till en av de publikmässigt största driftingtävlingarna i norra Europa.
PÅSKSLADDEN arrangeras av Sveriges största motorbana Mantorp Park.Sittplatsbiljetter till Påsksladden köper du här: https://secure.tickster.com/sv/6kypculnpka6vu4/selectproductgroup